Ny kollektion i uppdaterade naturmaterial

Sov naturligt i Hästens nya kontinentala sängserie

Hästens har en lång historia av att producera högkvalitativa sängar i finaste naturmaterial. Nu lanseras en ny serie med Hästens kontinentala sängar, med uppgraderad komfort och förfinade material.

Hästens kontinentala sängar uppskattas för den gedigna uppbyggnaden. Serien med kontinentala sängmodeller är uppdaterad med utvecklat tagel som handbäddas och stoppning av noga utvalt och förfinat naturmaterial såsom ull och bomull. Ullen har genomgått en ny tvättprocedur som innebär att Hästens sätter en egen kvalitetsstandard.

– Hästens strävar ständigt efter att förfina de material vi använder. En vidareutveckling av ullen och bomullen har nu gett en ännu högre kvalitet på sängarna. Samtidigt har vi gjort förändringar i produktionen som höjer funktionen hos hästtaglet, ett alldeles överlägset material att ha i sängar som vi använt sedan 1852 och som står sig än idag, säger Emma Sandsjö, kommunikationschef på Hästens.

Hästens 2000T II – lånar exklusiva inslag från Vividus
En av Hästens mest exklusiva sängar har nu uppgraderats. Hästens 2000T II är så nära upplevelsen av toppmodellen Vividus man kan komma. 2000T II har en ny sängram med delad bas, vilket gör att fjädringen fördelas över hela madrassens yta.

Hästens Proferia – ett nytt tillskott i Hästensfamiljen
Proferia är en helt ny säng i Hästens sortiment. Den har ärvt det bästa från den populära modellen Excelsior och med hjälp av det dubbla fjädersystemet ger den en djup känsla av komfort. Hästtaglet till madrassen har delats upp i flera tunna lager, med skikt av bomull och ull där emellan. Madrassen är handsydd runt kanterna för ökad stabilitet och bekvämlighet.

Hästens Auroria – naturens skönhet
Med sin stabila stomme och spiralsystem ger Hästens Auroria utmärkt komfort. Madrassen består av ett lager genuint hästtagel på varsin sida och flera mjuka lager av finaste bomull och ull. Med den här sängen blir morgnarna så mycket bättre och Auroria betyder, passande nog, morgonljus.

Hästens Luxuria – en storfavorit som blivit ännu bättre
Luxuria är den första i Hästens serie av Continental sängar och har nu uppgraderats med ännu bättre material av högsta kvalitet. För att förstärka känslan ytterligare finns sängens namn och komfort broderat på ovansidan av madrassen.

De nya sängmodellerna finns i butik nu.
Prisexempel: Hästens Luxuria, 180×200 cm, inkl bäddmadrass och ben, 65 700 kronor.