Mora Rexx – ”svart är det nya krom”

Nya eleganta och funktionella blandare i skandinavisk design

Mora Armatur erbjuder en kombination av exklusiv skandinavisk design och funktion. Det senaste tillskottet är blandarserien Mora Rexx där samtliga modeller har enkla och strikta former. Spaken, som reglerar vattenflöde och temperatur, har en nytänkande och minimalistisk design. Konsumenten kan dessutom själv välja mellan tre olika varianter av blandaren; krom/svart, rostfritt utseende samt krom, vilket gör den lätt att matcha med den övriga köks- och badrumsinredningen.

Det läggs alltmer energi och omsorg på att hitta rätt inredning hemma. Valmöjligheterna för att skapa en egen stil växer med nya färger och materialval. Förutom att skapa en personlig helhetslösning är detaljerna en naturlig del av miljön och de väljs oftast för att stämma överens med den övriga inredningen.

–    En blandare ska finnas på plats för att erbjuda en god funktion, men den ska också vara vacker att titta på. Mora Armatur är ett premiumvarumärke som levererar exklusiva varor med bästa kvalitet, design och funktion. Vår nya blandarserie Mora Rexx är essensen av skandinavisk design och funktion där enkelheten är i fokus, säger Ola Persson, Marknadschef för Mora Armatur.

Mora Rexx innovativa formgivning gör den unik på marknaden. Den kommer i tre olika varianter; krom/svart, rostfritt utseende samt krom. Dessutom är köksblandarna i serien utrustade med en snygg och diskret integrerad diskmaskinavstängning vilket gör att hela köksblandaren får ett elegant och stilrent intryck utan några överflödiga detaljer. Mora Rexx är formgiven av Karsten Eriksson.

–    Mora Rexx är ”de små rörelsernas design” med ett strängt geometriskt och enkelt formspråk för att passa in i modern miljö. Med omsorg om detaljerna och balans i proportionerna har vi skapat en blandare som är enkel att rengöra och hantera. Vi har tagit fram en unik produkt med nya material som ger köparen en möjlighet att få en blandare med sin egen färgaccent för att matcha just sitt eget kök och badrum, säger designern Karsten Eriksson.