Mångsidigt rengöringsredskap för huset, bilen och båten

Kärchers högtryckstvätt 5.85 – bevisat bäst i test

Kärchers högtryckstvätt K5.85 av medelstorlek har visat sig vara bäst i test enligt både Konsumentverkets tidning Råd & Rön* och Dagens Nyheter**. Kärcher 5.85 har många användningsområden och passar till flera olika situationer och behov. Till våren är den exempelvis perfekt för att ta bort beläggningar och smuts på huset, bilen och annat som behöver vårstädas.

Högtryckstvätten är ett mångsidigt rengöringsverktyg och alltfler konsumenter börjar förstå dess breda användningsområden. Högtryckstvätten Kärcher 5.85 kan användas för väldigt många rengöringsbehov kring huset, bilen och båten. Den är mycket enkel att använda och tack vare det hårda trycket kan ytan spolas ren enbart med vatten. Nedan är några exempel på områden kring huset, bilen och båten som högtryckstvätten K5.85 kan rengöra:

Huset    Bilen        Båten
Takpannor    Fälgar        Durk
Altanen    Hjulhus        Skrov
Takrännor    Grillen        Reling
Fasad    Däcken        Fendertar

–    Vi utvecklar ständigt våra högtryckstvättar för att tillgodose konsumenternas olika rengöringsbehov. K5.85 är min personliga favorit just för att den går att använda på många olika typer av ytor. Den har ett kraftigt tryck och den ger ett bra resultat. Så det är ju extra kul att två så välkända konsumenttidningar som Råd & Rön och DN Konsument ger den toppbetyg, säger Per Dahne på Kärcher.

Kärcher 5.85 är av medelstorlek och utrustad med en kraftig motor och hög prestanda. Tvätten är upprättstående med hjul och därför enkel att flytta runt objektet som rengörs. Slangen är 7,5 meter lång och kan rullas upp på slangvindan. Till högtryckstvätten finns en mängd tillbehör som gör att man kan rengöra mer svåråtkomliga ställen som exempelvis takrännor, avloppsrör och bilens hjulhus.

Kärcher högtryckstvätt K5.85 finns att köpa på bygg-, färg- och järnhandeln samt stormarknader. Cirkapris 3 300 kronor.

* Råd och Rön, nr 3, mars 2004
** Dagens Nyheter Konsument, 7 juni 2004

Kort om Kärcher
Kärchers produkter har funnits i Sverige sedan 1982 då man introducerade högtryckstvättarna på marknaden. Idag är en högtryckstvätt ett självklart redskap för varje villaägare och Kärcher är det marknadsledande märket. Förutom högtryckstvättar gör Kärcher grovdammsugare, fönstertvättar, Steam Cleaners och sopmaskiner. Kärcher AB är ett helägt dotterbolag till det tyska moderbolaget, tack vare 70-års erfarenhet inom rengöring både inom industrin och för privatkonsumenter är Kärcher idag experter på området och också drivande av utvecklingen av nya produkter och innovationer.