Lönsamt med homestaging

Det finns nog ingen i storstäderna som kan ha undvikit den så kallade homestyling-trenden som växt sig allt starkare under de senaste åren. För faktum är att förr i tiden så fanns detta inte överhuvudtaget, och man undrar ju nästan i dag hur det gick att sälja vissa lägenheter utan att styla om det på ett snyggt och trendigt sätt.

För till er som inte vet, så är detta precis vad homestaging eller homestyling innebär. Att man stylar om ett hem inför en visning i hopp om att kunna sälja lägenheten eller villan för en större summa än vad man från början hade kunnat göra.

Men en homestyling innebär inte att man renoverar hela bostaden, utan här gäller det att fokusera på detaljerna. Det är alltid dom som bidrar till att helhetsintrycket blir så bra så möjligt. Man vill inte lägga ner för mycket budget på homestaging, just eftersom man faktiskt vill tjäna på att styla om hemmet. Man ska alltid komma ur affären med mer än vad man bidrog med från början.

Just därför så gäller det att förstå vikten av detta när det kommer till just inredning. Några klassiska tips kan vara att till exempel lägga fräscha citrusfrukter i snygga skålar, eller varför inte köpa massa blombuketter och placera ut i hela hemmet?  Detta är två saker som i princip är nödvändiga för att bidra med en bra känsla. Förhoppningsvis så kommer då de potentiella köparna även känna likadant.