Lantlig stil, men med en twist

Doppresent som barnpallar har blivit allt populärare de senaste åren. Och det är helt klart en praktisk present, för det är många saker som ett barn vill nå upp till under de första åren, och då är en bra pall definitivt användbar.
Barnpallar finns i många olika utföranden. En del av dem ser ut som något från barnkammaren på Carl Larssons Sundborn, andra ser ut som miniversioner av en fotpall från slottet i Versailles, och ytterligare andra kan vara gjorda i grällt färgad plast.

Man ska aldrig vara rädd för att blanda olika stilar i sitt hem, resultatet blir nästan alltid mycket bra. Detta gäller även barnpallar, som kan bli ett fint avbrott i ett homogent möblerat hem. Om hemmet är inrett i en traditionell lantstil, med många gamla, ärvda möbler och eventuellt en del ur IKEAs traditionellt designade sortiment, kan det passa mycket bra med en pastellfärgad pall med barnets namn på.

En pall av detta slag matchar både traditionella träleksaker och dockor i plast.  Den är, för att använda en sliten klyscha, en prydnad för varje hem. Dessutom har den som vi redan berättat, också många praktiska funktioner i ett hem med barn. Den bryter även av mot den lantliga stilen på ett trevligt sätt.