Koppla av på semestern i Hästens hängmatta

hastensI sommar kan du njuta av Hästens sortiment även utanför sovrummet under klarblå himmel. Lagom till semestern kommer en generös och exklusiv hängmatta gjord av det klassiska blårutiga tyget, tillverkat i 100 % bomull av högsta kvalité, att finnas tillgänglig för försäljning i en limiterad upplaga.

Skäm bort dig själv och unna dig en siesta i en Hästens hängmatta till ljudet av vågor som kluckar på vattnet och fåglar som kvittrar i luften. Eller varför inte koppla av med en spännande bok och njut av solens varma strålar mot kroppen i den lätta sommarbrisen. Hästens hängmatta är gjord av finaste material för bästa möjliga upplevelse. Den är lätt att hänga upp, smidig att ta med sig och en bekväm upplevelse för både kropp och själ – något alla är värda på sin semester.

Förutom sängar och hängmattor, erbjuder Hästens ett brett sortiment av produkter och tillbehör. När det kommer till accessoarer så finns i stort sett allting du kan föreställa dig i raden av sänglinnen, täcken, kuddar, sängöverkast, sänggavlar, sängben, morgonrockar och mycket mer; allt med Hästens insignia.

Prisexempel:
Hästens hängmatta, 210x140cm, 1 895 SEK

Hästens hängmatta kommer att finnas i butik i en begränsad upplaga under sommaren 2010.

Om Hästens
Hästens sängar är en naturlig upplevelse i nordisk lyx. Med handgjord tillverkning i Sverige sedan 1852, gjorda av bomull, lin, ull och äkta hästhår, skämmer Hästens bort sina kunder med extraordinär komfort och sömn i ett hälsosamt och skönt klimat. Sängarna är av naturligt material för att luften skall cirkulera och ge en maximal upplevelse.