Kärcher uppdaterar med tuffare design

Mycket nytta med en grovdammsugare för barnfamiljen

Det blir så lätt att barnen råkar dra in halva sandlådan i hallen eller att det blir dammigt i garaget av alla verktyg och maskiner. A 2254 Inox är det senaste tillskottet i Kärchers sortiment av grovdammsugare.  Den är av medelstorlek, har en robust konstruktion och skiljer sig från övrigt sortiment då den har en behållare i rostfritt stål. Tack vare ett praktiskt handtag på behållaren är den enklare att tömma samt lätt att bära med sig.

En grovdammsugare är en riktig damm- och skräpslukare av både smått och stort och är därför en mycket praktisk maskin för familjer. Den tar även upp mycket av det skräp och smuts som skulle förstöra en vanlig dammsugare. Exempelvis kan den suga upp vätska utan risk för att förstöra maskinen eller att man får en stöt. Perfekt att använda då man exempelvis ska dammsuga i tvättstugan, i garaget eller då man ska ta bort slipdamm och spån efter tapetsering i barnens sovrum.

–    En grovdammsugare är robust, tålig och har en hög elsäkerhet så man kan känna sig lugn med att dammsuga upp det mesta. Dessutom är den relativ billig, säger Per Dahne, försäljningsansvarig på Kärcher. Vi har ett bra sortiment av grovdammsugare men ville uppdatera designen och därför tog vi fram A 2254 Inox med rostfritt stål, vilket inte bara är tufft utseendemässigt utan det är även tåligt mot hård hantering.

Fakta A 2254 Inox
Effekt, Pmax: 1200 watt
Behållare: 18 liter i rostfri stål
Vakuum: 190 mbar
Luftmängd: 65 l/sek
Vikt: 5,5 kg
Handtag i behållaren
Steglös blåsfunktion

A 2254 Inox suger upp allt skräp i en stor behållare i rostfritt stål. Det finns dammpåsar att montera i behållaren, men det är inte nödvändigt. Skräpet i behållaren kan annars enkelt tömmas i en soppåse. Om behållaren är kladdig sköljs den ur med vatten, sedan är det bara att fortsätta.

Kärcher A 2254 Inox finns att köpa på bygg-, färg- och järnhandeln samt stormarknader. Cirkapris 1 200 kronor.

Kort om Kärcher
Kärchers produkter har funnits i Sverige sedan 1982 då man introducerade högtryckstvättarna på marknaden. Kärcher gör bland annat högtryckstvättar, grovdammsugare, fönstertvättar, Steam Cleaners och sopmaskiner. Kärcher AB är ett helägt dotterbolag till det tyska moderbolaget, tack vare 70-års erfarenhet inom rengöring både inom industrin och för privatkonsumenter är Kärcher idag experter på området och också drivande av utvecklingen av nya produkter och innovationer.