Bosch lanserar nya miljökylar med de bästa funktionerna

Nu behöver du inte längre välja antingen eller

Kylar och frysar med bästa energiklass A++ är ingen nyhet. Nytt är istället att du inte längre behöver kompromissa. Bosch har en rad med A++ kylskåp med de bästa funktionerna – nu behöver du inte göra avkall på bekvämligheten för att du vill ha den mest energisnåla kylen.
Undersökningar har visat att konsumenter i Europa slänger mat i onödan för att den förvaras på fel sätt. Kylskåpen A++ från Bosch har flera funktioner som gör att miljön sparas i dubbel bemärkelse: mindre energiåtgång och inget onödigt svinn av livsmedel. Produktserien har även fördelar som gör det enklare och roligare att använda sin kyl.

Energiklass A++
A++ innebär att apparaterna förbrukar cirka 45 % lägre energi än modeller med A-klassificering och ca 23 % lägre än A+ produkter. Detta medför en stor besparingspotential eftersom kylskåp och frysar står på året om och är de som har längst genomsnittlig livslängd av alla hushållsapparater. Bosch A++ kylskåp tillhör Bosch sortiment Green Technology Inside, som anger att produkterna är särskilt energi- och resurseffektiva – och, som alla Bosch-produkter, har de tillverkats med hänsyn till hållbarhet och miljö.

HydroFresh bevarar matens vitaminer, utseende och smak

HydroFresh är en låda med ett enkelt reglage för att välja och hålla rätt luftfuktighet, vilket bevarar grönsakers fräschör. Jämfört med att förvara grönsaker i en vanlig låda i kylen kan krispighet, vitamininnehåll, smak och färg bevaras upp till dubbelt så länge.
Med ChillerSafe mår kött, fisk och pålägg bättre

Temperaturen i lådan är 2-3 grader lägre än i övriga kylen. ChillerSafe är perfekt för kött och andra livsmedel som kan vara känsliga, de får längre hållbarhet och risken för uppkomst av skadliga bakterier minskar.

Extra bra tillgänglighet och ljus
Lådorna är monterade på teleskopskenor som gör det enkelt att även komma åt maten som är placerad längst bak. Kylskåpsbelysningen består av LED-dioder, som är ljusstarka och mycket energisnåla, dessutom håller de lika länge som ditt kylskåp. Genom att belysningen i Bosch A++ är placerad i sidoväggarnas framkant finns ingen risk att ljuskällan blockeras, så du ser alltid precis vad du har i kylen.

Exakt temperatur och ingen avfrostning

Elektronisk temperaturstyrning ger jämnare och mer exakt temperaturhållning än de gamla mekaniska vreden, så att kylen håller rätt gradantal oberoende av omgivningens temperatur. Tack vare NoFrost behöver du aldrig frosta av frysdelen vilket gör att kylen behåller sin energiklass hela tiden; för mycket frost i frysen kan annars höja energiåtgången.