I dag finns vagnar för alla – från barnfamiljer till äventyrscampare

Intresset för husvagnssemestrande ökar bland unga

SoliferPolar har husvagnar för alla smaker: lättkörda minimodeller för äventyrslystna och lyxiga hem för familjer och par. Framtagna för det nordiska klimatet kan de användas året om.

– Vi upplever att många som växt upp med att semestra i husvagn vill nu gärna ge sig ut på egna äventyr. En ny generation som vill upptäcka fler omgivningar på ett bekvämt och enkelt sätt.  Dagens husvagnsmodeller matchar dessa behov och det finns en vagn för alla, säger Mikael Engström, VD på SoliferPolar.

Tillsammans med familj och vänner är husvagnscamping ett bra och flexibelt sätt att komma nära naturen, upptäcka spännande miljöer och skapa nya bekantskaper.

–  De som väljer husvagnssemester är ingen homogen grupp. Det handlar både om singlar eller par som vill uppleva flera orter under semestern, och om barnfamiljer som söker aktiviteter och en trygg, härlig gemenskap på campingplatsen, säger Mikael Engström.

husvagnSolifer Artic 366 – äventyrsvagn i miniformat

En unik minivagn i nordisk kvalitet som fungerar såväl sommar som vinter. Vagnen är smidig och lättkörd och kan även köras av en mindre bil. Perfekt för det lilla sällskapet som vill ha frihet att enkelt kunna ta sig fram och upptäcka platser de aldrig besökt förut. Vagnen har handfat och toalett samt kök med två kokplattor och kylskåp. Längst fram i vagnen finns en sittgrupp med bord, som enkelt kan förvandlas till en säng på kvällen.

Bäddmått: 2st 194x65cm, alternativt bädda en dubbelsäng i storlek 194x200cm.
Cirkapris: 199 000 kronor

Polar 560 – rymligt mobilt hem för hela familjen
Detta är en perfekt husvagn för familjen och faktiskt Polars mest populära husvagnsmodell.
Vagnen är stabil på vägen och enkel att parkera. Inredningen är generös med rund sittgrupp mot främre gaveln, ett stort kök att laga mat i mot ena långväggen, kyl/frys och garderob mot den andra, dubbelsäng samt toalett och dusch längst bak. Tillval så som våningssäng för tre finns att tillgå. Rymliga sängar med fantastisk sängkomfort finns i olika bäddmått.
Cirkapris: 319 000 kronor – 325 000 kronor

För mer information om SoliferPolar, besök gärna www.solifer.com eller www.polarvagnen.com