Hitta smarta helhetslösningar hos Vedum Kök & Bad

Kök och badrum har länge varit centrala rum för svenskarna att inreda. Nu är även tvättstugan en plats där man gärna investerar i en effektiv och personlig inredning för att trivas. Hos Vedum Kök & Bad finns lösningar för alla dessa rum och en möjlighet att ta fram en unik helhetslösning där design, form och funktion går hand i hand. Samtidigt som vårens nyheter inom bad lanseras presenteras även nya helhetslösningar som både effektiviserar, förenklar och inspirerar.

I takt med att svenskarnas intresse för hemmet ökar efterlyser alltfler samma typ av vardagslyx i tvättstugan som i köket. Vedum har märkt en ökad efterfrågan på smarta lösningar och en inredningsbas som kan användas i flera rum för att skapa en inbjudande och harmonisk helhet.

– Vår expertkunskap inom våtrum i kombination med vår känsla för snygga inredningar ger oss möjlighet att erbjuda unika
helhetslösningar som är enkla att välja och utforma på egen hand, säger Marianne Färlin, marknadschef för Vedum Kök & Bad, och fortsätter: 2011 anser vi vara ett spännande inredningsår med en ökad trend att inreda efter egen stil.

NYHETER INOM BAD OCH TVÄTT – VEDUM VÅREN 2011

Vedum Kök & Bad, Sveriges största familjeägda kök- och badrumsföretag, har funnits på marknaden i mer än 90 år. Varje år
breddas utbudet för att möta konsumenternas behov av olika inredningsstilar. Tanken med sortimentet är att alltid kunna hitta något som passar, oavsett personlighet och inredning. Till våren 2011 lanserar Vedum flera olika nyheter inom bad och tvätt och möjligheterna att kombinera sin egen inredning och helhetslösning är nu större och fler än någonsin.

Basic – Badrumsserien Basic är en Svanenmärkt och slitstark basinredning som inför 2011 får en helt ny design. Serien
uppdateras med ett nytt porslinstvättställ i fyra bredder, designat av Jesper Design, samtidigt som serien lanseras i vitt, ek och trästrukturerad svart melamin. För dem som vill minimera miljöpåverkan och samtidigt ha en bra kvalitet passar dessa inredningsmiljöer perfekt.

Tvättstugan – En praktisk och trivsam tvättstuga gör vardagslivet lite enklare och skönare. Basen i Vedums tvättstugor bygger på flexibla lösningar, omsorgsfulla materialval och tåliga luckmodeller. De färdiga lösningarna kan även skräddarsys efter egna önskemål, allt för att skapa en så personlig miljö som möjligt och matcha flera olika behov och stilar.