Hemmafixarens drömskruv är här – Grabbers nya trallskruv som klarar allt!

Hösten lämpar sig för att ta tag i byggprojekt som man kan ha glädje av till nästa sommar, såsom att bygga altan, lägga trätrall på balkongen eller sätta en ny ram runt poolen i trädgården. Grabbers nya tallskruv T-REX Black C4 har alla de egenskaper och den kapacitet som krävs för ett enkelt arbete med perfekt slutresultat.

Att göra i ordning trädgården, utegården eller altanen inför nästa sommar kan vara en god idé. Nu lanserar Grabber en ny trallskruv som underlättar ditt bygge och dessutom gör resultatet bättre.
Med en helt ny kombination av gängor, ett grövre skaft och Grabbers unika Lox-grepp är T-REX Black C4 trallskruven som klarar allt. Den högteknologiska trallskruven är av en grövre dimension för att klara av tuffa förhållanden i allt från mindre trallbyggen upptill större projekt.

–  Bara genom att titta på T-REX Black C4 ser man att den här trallskruven är i en klass för sig.
Dels är skruvskaftet grövre och dels har den tre olika gänggeometrier som tillsammans gör skruven extremt lättarbetad, tålig och effektiv. Effekten av de här attributen är svår att förklara i ord, man måste helt enkelt testa skruven själv för att förstå dess kapacitet. Därför vågar vi till
och med rekommendera T-REX Black C4 till Nasa om de någon gång skulle behöva bygga en altan på månen, säger Jan Thuresson, marknadschef på Arne Thuresson Byggmaterial.

Det unika Lox-greppet gör det lättare att skruva
Med sin unika utformning är T-REX Black C4 ett teknologiskt genombrott som kommer att förenkla och förbättra arbetet för mängder av professionella yrkesutövare och händiga hemmafixare. Skruvens unika förmåga vilar främst på tre olika komponenter.

1. Kraftigt utformande: T-REX Black C4 har ett grövre utförande än normala trallskruvar för att ge maximal stabilitet och kunna tåla större påfrestningar.

2. Unik gänggeometri: T-REX Black C4 består av tre olika gängor som ger en sammanpressande effekt och extremt hög klämkraft. Den främre grova gängan har en stöttande verkan som ger maximalt grepp. Den främre inre gängan är av standardtyp för att i kombination med stödgängan ge ett bra fäste. Den övre gängan under huvudet har en lägre gängstigning vilket gör att trallen pressas mot regeln och minskar risken för mellanrum mellan regel och trall.

3. Cylinderformat huvud med Lox-grepp: T-REX Black C4 har dessutom ett cylinderformat huvud som skär ned i tralldäcket, kapar av fibrerna utan att det bildas stickor och försänks ner i träet på ett snyggt och attraktivt sätt. Dessutom är skruvhuvudet försett med Grabbers unika Lox-grepp som gör att skruven sitter stadigt på bitset och gör det lätt att skruva.

T-REX Black C4 säljs i byggfackhandeln och kommer i längderna 45, 58, 72 och 115 mm. Cirkapris 58 mm: 239 kr á 200 st. T-REX finns även i rostfri A2.

Arne Thuresson Byggmaterial AB
Arne Thuresson Byggmaterial AB grundades år 1974 och introducerade samtidigt varumärket Grabber på den svenska marknaden. Företaget erbjuder ett brett sortiment inom områdena; skruv & infästning, vägg och grund.
Tillverkningen av samtliga skruvar från Grabber sker av utbildad personal i ISO certifierade fabriker, med rättvisa arbetsvillkor och kvalitetskontroll i alla processer.