Hårda julklappar från Bosch

Allt från röda vitvaror till proffsig hårvård

Julen står för dörren och när alla klappar ska inhandlas är det bra med tips på passande gåvor till släkt och vänner. Satsa på kvalitet till dina nära och kära, det är de värda. Vi har samlat de bästa julklappstipsen från Bosch – omtyckta produkter med hög kvalitet som håller i längden.

Kompakt bänkdiskmaskin i julrött – till den trångbodda som gillar färg
Den läckra diskmaskinen ActiveWater Smart passar perfekt för det lilla hemmet, varför inte till den som precis flyttat till sin första egna bostad? Överraska på julafton med en julröd diskmaskin, som gör vem som helst glad!

Styline sladdlös vattenkokare – till den designmedvetna tedrickaren
Denna smarta och snygga vattenkokare kan pryda ett riktigt designhem. Med TemperatureControl, som gör att man kan bestämma vilken temperatur man vill ha på vattnet (70ºC, 80ºC, 90ºC eller 100ºC), lämpar den sig väl även för alla teälskare, eftersom olika sorters te ska ha olika vattentemperatur.
Rymmer 1,5 liter.

Induktionshäll som kommunicerar med dig – till den hängivna hemmakocken
Nu kan du ge bort en hjälpreda i köket – Bosch nya LCD-häll underlättar i julstöket. Med en inbyggd LCD-display guidar Bosch nya induktionshäll hemmakocken till ett perfekt resultat i matlagningen. Den är också en perfekt julklapp för den lite kräsne hemmakocken som vill ha det allra bästa och fascineras av den senaste tekniken. Displayen talar dessutom 15 olika språk, vilket är en kul bonus för den som får internationellt besök under julhelgen!

Art.nr: PIL675L24E (60 cm), PIL875L24E (80 cm)
Rekommenderat cirkapris: 15 590 kronor respektive 18 390 kronor

Skimrande kaffemaskin med prisbelönt design – till kaffeälskaren med sinne för detaljer
Denna skönhet är enkel att använda, brygger snabbt och har dessutom belönats med Red Dot Award för sin utmärkta form och funktion. Med sin kompakta design tar den liten plats och kan därför stå framme och förgylla många kaffestunder. Maskinen kan brygga många sorters kaffe samt även varm choklad och te. Finast till jul är den röda.

Art.nr: TAS4013
Rekommenderat cirkapris 1 699 kronor

Volume styler – till den med koll på frisyren
Ge bort den här populära produkten i jul! Plattången med volymfunktion är klar att använda på 60 sekunder och har en inbyggd LCD-display som visar temperaturen. Smala, böjda värmeplattor ger volym till hårrötterna. Tången har högkvalitativa plattor med större motståndskraft mot kemikalier i hårvårdsprodukter. Produkten kommer i ett praktiskt och värmetåligt etui.

Art.nr: PHS9590
Rekommenderat cirkapris: 499 kronor

Råsaftcentrifug – till hälsofantasten som gärna gör sin egen juice
Till den hälsomedvetna är möjligheten att tillverka sin egen juice en uppskattad julklapp. Med den här centrifugen kan du enkelt göra egen juice av frukt och grönt. Du behöver inte ens dela frukterna, det är bara att lägga i dem hela så silar centrifugen allt automatiskt. Maskinen står stadigt och är lätt att rengöra. Produkten kommer i stilrent vitt och grått, vilket gör att den enkelt blir en del av inredningen och på ett smidigt sätt kan användas ofta!

Art.nr: MES20A0
Rekommenderat cirkapris: 1 249 kronor