Grovdammsugaren är husägarens mångsidige vän

Våt eller torr smuts, grov eller fin – Kärcher 2204 klarar allt

På bara några år har svenska husägare upptäckt fördelarna med grovdammsugaren. Oöm städning som tidigare sköttes med den gamla inomhusdammsugaren sköts nu i allt högre utsträckning med grovdammsugare som är mer lämpade för ändamålet.
Kärcher 2204 är säsongens toppnyhet, den har bland annat en ny smart konstruktion som gör det enklare att tömma maskinen.

Fördelen med grovdammsugare är att de är konstruerade för att klara alla typer av smuts och alla typer av förhållanden. Både väldigt fint byggdamm och grova sågspån som inte fungerar att suga upp med en vanlig dammsugare går alldeles utmärkt att städa bort med grovdammsugare. Dessutom är det ingen fara att använda grovdammsugaren även i våta miljöer eftersom den är konstruerad för att klara även dessa. Något som kan vara rent livsfarligt att ge sig på med en vanlig dammsugare.

Kärcher är marknadsledande på grovdammsugare i Sverige och allt fler konsumenter inser hur användbar grovdammsugaren är. På nya Kärcher 2204 har användarvänligheten ytterligare förbättrats genom en smart konstruktion av handtag, lock och behållare. Handtaget fälls enkelt åt sidan så att locket kan avlägsnas och då kan behållaren för skräp enkelt tömmas.

– Grovdammsugarna håller på att slå igenom stort bland Sveriges husägare, man har upptäckt fördelarna och att det faktiskt inte är en så kostsam investering som många tror. Många konsumenter har den felaktiga föreställningen att en grovdammsugare är dyrare än en vanlig dammsugare, i verkligheten förhåller det sig tvärtom, säger Per Dahne på Kärcher.

Kärcher 2204 har en behållarvolym på 18 liter och överfyllnadsskydd. Den har ett smart bärhandtag på behållaren som underlättar tömning. Kärcher 2204 har även en blåsfunktion som du enkelt justerar med ett steglöst reglage.

Cirkapris är 995 kronor och Kärcher 2204 säljs i fackhandeln och stormarknader.

Kort om Kärcher
Kärchers produkter har funnits i Sverige sedan 1982 då man introducerade högtryckstvättarna på marknaden. Idag är en högtryckstvätt ett självklart redskap för varje villaägare och Kärcher är det marknadsledande märket. Förutom högtryckstvättar gör Kärcher grovdammsugare, fönstertvättar, ångtvättar och sopmaskiner. Kärcher AB är ett helägt dotterbolag till det tyska moderbolaget, tack vare lång erfarenhet inom rengöring både inom industrin och för privatkonsumenter är Kärcher idag experter på området och också drivande av utvecklingen av nya produkter och innovationer.