Gör dina personliga val i köket med Vedum Kök & Bad

Nya luckmodeller bjuder på oändliga och oväntade valmöjligheter
Från retrokök med inspiration från 50-talet till mjuka toner i vitt. Hos Vedum Kök & Bad finns alltid en kökslösning som passar din personlighet. Med de nyheter som Vedum Kök & Bad presenterar hösten 2010 blir valmöjligheterna oändliga. De nya miljöerna innehåller allt från det lekfulla, bohemiska till det stilrena och sobra. Flera nya luckmodeller lanseras, bland annat luckan Liv, en fanerad lucka i antingen ek, svartbetsat ek och ask med brunkärna som ger ett spännande intryck.
Vedum Kök & Bad, Sveriges största familjeägda kök- och badrumsföretag, har funnits på marknaden i mer än 90 år. Ända sedan starten har Vedum med framgång kombinerat tidlösa inslag med nutida tendenser N ett grepp som gjort att man har kunnat erbjuda smakfulla miljöer och varaktiga lösningar för både kök, bad och tvättstuga.

N  Oavsett om man har en öppen planlösning eller ett mindre kök ställs det idag höga krav på att hitta något som passar ens egen personlighet, både vad gäller design som funktion.  Med de nyheter vi presenterar i år är möjligheterna större och fler än någonsin, kombinationsmöjligheterna är näst intill oändliga, säger Marianne Färlin, marknadschef för Vedum Kök & Bad. Med massor av valmöjligheter kan man låta fantasin flöda. Varför inte exempelvis använda Vedums öppna högskåp som bokhyllor i köket? fortsätter Marianne.

KÖKSNYHETER FRÅN VEDUM HÖSTEN 2010
Till hösten 2010 lanserar Vedum flera olika luckmodeller.
Liv V En fanerad lucka som finns i ek, svartbetsad ek och ask med brunkärna som ger luckan ett mycket spännande uttryck. Luckan
finns med eller utan integrerad grepplist och även som vitrinlucka. Luckorna i ek och ask är dessutom svanenmärkta.
Linn V Dels en målad lucka med frästa spår som harmoniserar med kökets olika indelningar, dels en annorlunda vitrinlucka som ger köket det lilla extra.
Nova V Vitrinlucka med två horisontella XfönsterX som gör att luckan sticker ut på ett personligt plan. Nova kombineras snyggt ihop med släta luckor. Nova kan beställas i alla Vedums kulörer, så som vit, grön, gul och röd.