För den optimala starten på dagen

Siemens lanserar nytt designat frukostset

Siemens Sensor for Senses är en modernt designad serie med hushållsapparater framtagna för den perfekta frukosten. I serien ingår en kaffebryggare som säkerställer en optimal smak och temperatur, en brödrost som ger perfekt rostning och en vattenkokare som håller en exakt temperatur i upp till 30 minuter. Hela frukostserien har en stilren och tidlös design för att passa in i alla olika köksmiljöer.

Den nya serien med frukostprodukter har alla gemensamt att de med hjälp av modern teknik fungerar optimalt. Sensorer ser till att morgonkaffet smakar utsökt, att toasten är jämnt rostad och att alla tesorter kan bryggas och serveras med korrekt temperatur. Dessutom är varje produkt smakfullt formgiven med enkla rena linjer och tidlösa material som rostfritt och glas. Färg- och materialval går igen i hela serien och alla produkter harmonierar med varandra.

För aromatisk kaffesmak

Ofta smakar kaffet olika beroende på hur många koppar som bryggs. Siemens senaste kaffebryggare aromaIntelligence står för vad namnet utlovar, en utmärkt kaffesmak. I vattentanken finns en sensor som uppger hur mycket vatten man använder. Vid bryggning av en mindre mängd kaffe ökas tiden för bryggandet automatiskt för en optimal aromautvinning. Kaffebryggaren finns i två olika modeller med termoskanna eller vanlig glaskanna. Modellen med glaskannan har en unik fördel med två separerade uppvärmningssystem. Detta bidrar till att man får optimal bryggnings- och värmehållningstemperatur.

Rosta intelligent

Siemens senaste brödrost roastIntelligence har flera fördelar för att skapa det perfekt rostade frukostbrödet. Värmen från brödrosten reflekteras av fyra separata kvartsglas och distribuerar värmen jämnt på det rostade brödet, vilket resulterar i en mild och säker rostning. Med funktionen autoHeatcontrol säkerställs ett bra resultat tack vare en sensor som mäter temperaturen i rosten och anpassar sig automatiskt till hur lång tid rostandet ska ta.

Perfekt temperatur på tevattnet

Olika sorters te kräver olika vattentemperaturer. För bästa resultat och perfekt aroma har Siemens tagit fram vattenkokaren heatupIntelligence som kan ställas in på valbar temperatur. På så vis undviks tidsödande kokning, nedkylning och temperaturmätning. Med denna smarta vattenkokare kan vattentemperaturen ställas in på valbar nivå och sedan bevaras i upp till 30 minuter. Välj mellan temperaturerna 70°C, 80°C, 90°C och 100°C beroende på vilken vattentemperatur som önskas.