FM Mattsson presenterar vardagssmarta kranar för alla händer

Att öppna och stänga en vattenkran ska aldrig vara jobbigt. Det är något som ska kunna ske utan någon större ansträngning, oavsett syrkan i dina händer. Därför är FM Mattsson extra glada över att Reumatikerförbundet har godkänt stora delar av den populära kranserien 9000E. En serie som består av miljötänkande dusch-, kök-, tvätt och badkarsblandare.

En kran ska vara enkel att använda. Den ska fungera i din vardag, oavsett hur stark du är i nyporna. FM Mattssons populära serie 9000E är en ny typ av blandare med smarta och långsiktiga lösningar. Fokus ligger på miljö och energieffektivitet, utan att tappa komfort och hållbarhet. Nu tar serien ytterligare ett steg i rätt riktning när Reumatikerförbundet godkänner stora delar av sortimentet. Produkterna är testade, bedömda och godkända av en panel bestående av personer med nedsatt handfunktion.

–  Vi på FM Mattsson vill erbjuda kranar för alla, oavsett hur starka händer du har. Därför är vi väldigt glada över Reumatikerförbundets godkännande. Det är en bekräftelse på att vi erbjuder pålitliga lösningar för alla konsumenter, säger Arne Jonsson, varumärkesansvarig, FM Mattsson.