Fakta om Sanity

Sanity
Sanity är en funktionell och stilren badrumserie som går att kombinera efter behov, smak och önskemål. Snickerierna består av underskåp och förvaringsskåp i fem olika färgnyanser: röd ebenholts, blond ek, högbank vinröd och vit samt valnöt. Skåpen har handtag i aluminium. Utdragslådorna i skåpen är av metall. Till skåpen finns ett tillval med relingssats för att underlätta sortering av toalettartiklar. Samtliga skåp har dämpad stängningsfunktion och levereras monterade med skyddsskiva i glas.

Mått underskåp
Finns i tre breddmått: 500 mm, 750 mm och 1000 mm.
I underskåpen ingår en låda av helutdragen modell, har dämpad stängningsfunktion och levereras monterade. Dessa skåp finns i två varianter, med eller utan uttag för tvättställ.

Mått förvaringsskåp
Finns i tre breddmått: 500 mm, 750 mm, 1000 mm. I förvaringsskåpen ingår två lådor av helutdragen modell. Skåpen har dämpad stängningsfunktion och levereras monterade.

Mått spegelskåp
Sanity spegelskåp finns i måttet: 500 x 750 x 126 mm. Här kan man välja mellan höger/vänster hängning. Två hyllplan i glas ingår.

Mått vitrinskåp
Sanity vitrinskåp med alutechlucka finns i måttet: 500x750x140 mm. Här kan man välja mellan höger/vänster hängning. Två hyllplan i glas ingår.

Mått tvättställ
Tvättställen är av porslin och finns i fyra breddstorlekar: 520 mm, 720 mm och 1020 mm, djup 500 mm. Ett minitvättställ för de mindre badrummen finns också i sortimentet med måttet 400/300 mm. Tvättställen har en öppen bottenventil. Som tillbehör finns vattenlås i krom.

Vedum
Vedum Kök och Bad är Sveriges största familjeägda köks- och badrumsföretag. Företaget grundades 1919 av snickaren Viktor Lindberg. Sedan starten har företaget vuxit stadigt år för år. Idag har Vedum cirka 200 anställda och omsätter 300 miljoner kronor. Huvudkontoret ligger i Vedum, 9 mil nordost om Göteborg.

Vedum erbjuder ett komplett sortiment av kök- och badrumsinredningar. Fokus ligger på personlighet, form, funktion och flexibilitet. Sortimentet täcker alla prissegment och finns för flera olika hem, stilar och behov. Kärnverksamheten är att skapa helhetslösningar för hemmet som gör livet lite skönare, enklare och roligare att leva.

Kvalitets- och miljöfrågor är viktiga för Vedum som är ISO 9001- och 14001 certifierade. Vedum värnar om både den yttre och inre miljön. Bland annat används träspill från fabriken till att värma upp huvudkontoret samt skola och äldreboende i samhället Vedum.