Få snurr på matlagningen och ställ grytorna var du vill

Siemens presenterar två nyheter för induktionshällar

Design och innovation går alltid hand i hand hos Siemens. Till sommaren lanseras två unika funktioner för Siemens induktionshällar: den nya smidiga hällstyrningen discControl och den revolutionerande induktionszonen flexInduction för flexiblare matlagning. Utöver de tekniska fördelarna är hällarna ett exklusivt och stilrent inslag i köket.

discControl för fingertoppskänsla
Med de nya discControl-skivorna styr du din induktionshäll på ett helt nytt sätt, där det klassiska vredets ergonomiska fördelar förenas med modern sensorteknik. discControl-skivorna är magnetiska och kan enkelt manövreras med fingertoppen. Den nya styrningen frigör mer yta på hällen samt är både barnsäker och lätt att rengöra – eftersom skivorna enkelt kan plockas bort. Dessutom ger de, jämfört med traditionella vred, hällen en innovativ design som står ut.

flexInduction för flexiblare matlagning
Siemens nya flexInduction är en ny lösning för flexibel matlagning. Genom en stor induktionszon där pannor och kastruller kan placeras fritt, kan flera små eller en riktigt stor gryta användas utan problem. Du är inte längre begränsad av endast runda kokzoner, utan har hela ytan till ditt förfogande.

I Siemens sortiment av induktionshällar finns nu två nya modeller med discControl och en ny häll med flexInduction.

Bildmaterial:
Bilder till pressreleasen kan hämtas från Siemens bildarkiv: www.siemens-home.se, rubrik ”Bildarkiv”,
bildnummer: 4605, 4606, 4625, 4657, 4736, 4737, 4742, 4743, 4744.

Produktnamn  Artikelnr  Rek cirkapris
Induktionshäll med discControl, 60 cm  EH 685DB11E  14 490 kronor
Induktionshäll med discControl, 80 cm   EH 885DL11E  16 990 kronor
Induktionshäll med flexInduction, 60 cm  EH 675MN11E  13 790 kronor