Exklusivt spismärke satsar på Sverige

Italienska Bertazzoni presenterar exklusiva spisnyheter

Det italienska familjeföretaget Bertazzoni har stoltserat med spisar av högsta kvalitet sedan 1882. Efter en slående succé i USA och Kanada väljer företaget nu att satsa på den svenska marknaden. I samband med lanseringen presenteras flera nyheter som alla andas kvalitet, design och äkta italiensk matkonst.

Köket är hemmets hjärta. Det är något som familjeföretaget Bertazzoni har tagit fasta på under sin
125-åriga historia då de producerat eleganta spisar av högsta kvalitet. Samtliga spisar är utrustade med elektrisk ugn och gashäll. De präglas av det senaste inom såväl teknik som prestanda och har välsignats med en läcker design som slår det mesta.

– Bertazzoni står för äkta matglädje, unik design och hög kvalitet. Vi ser mycket fram emot introduktionen på den svenska marknaden som är trendig, medveten och attraktiv. Med våra högkvalitativa spisar är vi övertygade om att vi kan tillgodose behoven hos den design- och matintresserade svensken, säger Alberto Cisneros, Bertazzoni Sverige.

Utvalda nyheter från Bertazzoni hösten 2007

Ny spis i åtta olika kulörer
En av Bertazzonis senast framtagna spismodeller kommer i åtta olika färger; vit, röd, svart, beige, grön, blå, gul och vinröd. Spisarna har en blank yta som ger dem en vacker och iögonfallande glans. De finns med fem eller sex gasbrännare och är utrustade med en elektrisk ugn med grillfunktion. Välj mellan enkel- eller dubbelugn.
Bredd 92 cm. Djup 63,8 cm.
Cirkapris enkelugn: 32 000 kronor. Cirkapris dubbelugn: 40 900 kronor.

Stilren mini-spis i rostfritt stål
En annan nyhet från Bertazzoni är den rostfria mini-spisen. Spisen har en tidlös design som gör att den förblir ett givet inslag i hemmet under flera decennier. Med sin smidiga storlek och höga kvalitet passar den in i såväl det lilla som stora köket. Spisen har en elektrisk varmluftsugn och fyra stycken gasbrännare.
Bredd: 60,4 cm. Djup 63,8 cm. Cirkapris: 18 900 kronor.

I Sverige finns Bertazzoni till försäljning via The AGA Shop som finns i Stockholm och Göteborg, samt via flertalet återförsäljare runt om i landet.

Kort om Bertazzoni
Bertazzoni är ett italienskt familjeföretag i femte generationen med den sjätte generationen verksam i företaget. Företaget har tillverkat och designat högkvalitativa spisar sedan 1882. I dag har Bertazzoni cirka 250 anställda och exporterar spisar till 60 länder runt om i världen, däribland Belgien, Schwiez, Kanada och USA. Designen bakom spisarna är framtagen i Milano och produktionen sker i Bertazzonis fabrik, som ligger i den italienska byn Guastalla. År 2006 omsatte företaget 52 miljoner euro.