Exklusivt spa på hemmaplan

Tylö Felicity – exklusivt spa på hemmaplan
Tylö lanserar fulländad ångdusch, en njutning för kropp och själ

Nu finns lösningen för alla som vill koppla av i vardagsstressen. Bastutillverkaren Tylö lanserar en exklusiv designad ångdusch full med härliga badfunktioner. Mjuka upp kroppen med ett tropiskt regn eller vattenfall, rengör huden med varm ånga eller njut av en avkopplande vattenmassage.

Tylö är en av de ledande inom bastu, dusch och ångbad. I sortimentet finns flera kvalitativa produkter som främjar avkoppling, njutning och äkta badglädje. Det senaste tillskottet är ångduschen Tylö Felicity som erbjuder många dusch- och badalternativ och som är en investering för både kropp och själ.

– Idag är duschen inte bara ett funktionellt inslag i hemmet utan är även ett viktigt designelement. Vi har därför satt ihop de bästa funktionslösningarna och förpackat dem i en modern och stilren design. Tylö Felicity tar inte större plats än en vanlig dusch och är ett lyxigt spa på hemmaplan. Det här är vad vi kallar för framtidens badupplevelse, säger Per-Olof Lindberg, Marknadchef för Tylö AB.

Tylö Felicity – ångdusch i tre utföranden
Tylö Felicity har en modern design och är av högsta kvalitet. Merparten av konstruktionen är tillverkad av aluminium och tillsammans med de stora glaspartierna skapas ett elegant helhetsintryck.

Ångduschen kommer i tre utföranden; Basic, Midi och Premium. Förutom en vanlig dusch är samtliga modeller utrustade med en inbyggd ånggenerator som ger en behaglig tempererad ånga. Man kan även tillsätta doftessenser och njuta av en uppfriskande aromterapi. De exklusivare modellerna erbjuder även tropiskt regn, forsande vattenfall eller vattenmassage på spända muskler. I duschen finns en nedfällbar sits med ryggstöd, som med ett handgrepp kan förvandlas till en bänk för två personer. Ångduschen ryms på samma golvyta som en vanlig dusch och med de olika badfunktionerna anpassas den efter familjemedlemmarnas olika behov.

Felicity-serien kommer att säljas av renommerade butiker inom kök och bad, kakelbutiker etc.
Tylö Felicity Basic, cirkapris: 54 900 kronor.
Tylö Felicity Midi, cirkapris: 70 900 kronor.
Tylö Felicity Premium, cirkapris: 82 500 kronor.