Enkel, rolig och ergonomisk rengöring


Nyhet från Kärcher – Högtryckstvätt K 5.91

K 5.91 är den senaste nyheten från Kärcher. En upprättstående ergonomisk designad högtryckstvätt som gör det enkelt och roligt att göra rent smutsiga objekt kring huset, trädgården, bilen och båten. Högtryckstvätten har en hög prestanda och tack vare den ergonomiska designen är den enkel att använda och flytta runt.

K 5.91 har flera nya ergonomiska funktioner som gör den lätt att använda. Ett handtag i midjehöjd och stora hjul är två exempel. Högtryckstvätten har även ett nytt, flexibelt och smart förvaringsutrymme för tillbehören så de alltid finns nära till hands. Förvaringsutrymmet, ”Soft-Bag”, finns på baksidan av maskinen. Förvaringen kan även användas för extra tillbehör som införskaffas efter hand.

–    Vårstädning och rengöring ska inte kännas tungt och jobbigt utan vara enkelt, roligt och ge ett bra och rent resultat. De nya praktiska funktionerna på vår högtryckstvätt kommer att underlätta arbetet och vi tror att den kommer att bli mycket uppskattad på marknaden, säger Per Dahne på Kärcher. Den här högtryckstvätten har en hög motoreffekt och passar de som använder sin högtryckstvätt ofta eller som ska rengöra större ytor, fortsätter Per.

K 5.91 är en upprättstående högtryckstvätt av övre mellanklass. Tack vare dess stora hjul är den enkel att flytta runt. På framsidan finns dubbla integrerade rengöringsmedelstankar. I tankarna kan man enkelt hälla rengöringsmedel och därmed få en bättre rengöringseffekt. Till högtryckstvätten medföljer ett rotojetmunstycke, som är perfekt att använda för att ta bort extra hårt sittande smuts, och ett variopowermunstycke, som gör det möjligt att steglöst variera trycket i munstycket. Tillbehören placeras på baksidan av maskinen i det smarta förvaringsutrymmet Soft-Bag.

K 5.91 finns att köpa på bygg-, färg- och järnhandeln samt stormarknader. Cirkapris 3 200 kronor.

Kort om Kärcher
Kärchers produkter har funnits i Sverige sedan 1975 då man introducerade högtryckstvättarna på marknaden. Kärcher gör bland annat högtryckstvättar, grovdammsugare, fönstertvättar, SteamCleaners och sopmaskiner. Kärcher AB är ett helägt dotterbolag till det tyska moderbolaget, tack vare 70-års erfarenhet inom rengöring både inom industrin och för privatkonsumenter är Kärcher idag experter på området och också drivande av utvecklingen av nya produkter och innovationer.