Dekoration till swimmingpoolen

Pressmeddelande 2007-03-15
Färgglada pool- och spabadstillbehör från Folkpool

Nu presenterar Folkpool flera festliga och färgglada nyheter för swimmingpoolen och spabadet. Rörliga japanska karpar i glada färger livar upp och flytande näckrosor med värmeljus skapar en härlig stämning under sommarkvällarna. Perfekta accessoarer för gardenpartyt som passar såväl stora som små.

Snart är det dags att öppna upp uteplatsen, ta fram trädgårdsmöblerna och rengöra poolen inför sommaren. En swimmingpool behöver inte bara användas för svalkande bad. Den kan även dekoreras på olika sätt för att liva upp trädgården. Folkpool lanserar flera färgglada accessoarer som gör både badupplevelsen och poolen roligare. Passar både swimmingpooler och spabad.

–    Våra nya accessoarer ger en möjlighet att utnyttja poolen eller spabadet på flera sätt. Exempelvis passar de flytande näckrosorna med värmeljus perfekt till spabadet för att skapa en romansisk stämning. Och till barnkalaset kan poolen bli ett stort akvarium med ett färgglatt fiskstim, säger Magnus Holgersson på Folkpool.

Japanska karpar
För den som vill förgylla poolen är de japanska karparna perfekta. Fiskarna är batteridrivna och simmar runt av sig själva. De kräver ingen mat och finns i flera färger. Välj din favorit eller satsa på ett stim till poolpartyt.
Cirkapris: 245 kronor styck.

Flytande näckros med ljus
Med flytande näckrosor för värmeljus kan du enkelt skapa en härlig stämning i trädgården. På dagen smyckar de poolen med sina vackra färger och på kvällen skapar de en skön stämning med sitt effektfulla sken. Näckrosorna finns i olika färger.
Cirkapris: 95 kronor styck.

Bilder och information kring fler tillbehör finns på:
www.folkpool.se/press

Swimmingpool och spabad
Folkpool är marknadsledande på pooler i Sverige. I sortimentet finns swimmingpooler, spabad och tillbehör. På bifogade bilder visas Arena, ett designat runt spabad som passar perfekt för familjen, och  Formpool, en pool som kan skapas i flera olika variationer. Se bifogat faktablad för mer information och pris.