Deckmaster – dolt montage för exklusivare terrasser och altaner

Stilrent, snyggt och praktiskt

Grabber lanserar en nyhet som vänder sig till personer som vill ha en lyxig känsla på sin terrass eller altan. Deckmaster, ett dolt och stabilt montage, fäster trallen underifrån så att man varken ser skruvar eller skruvhål på altanen. Resultatet blir stilrent, snyggt och praktiskt.

Att njuta av den varma säsongen på altanen eller trädäcket är fantastiskt. Här kan man ordna grillfester med kompisar, sola eller bara ta det lugnt med familjen. Grabber kommer nu med en nyhet som ger en vacker, säker och stabil altan. Det dolda montaget Deckmaster skapar inte några skruvhål vilket minskar risken för fukt- och montageskador. Altanen håller därför också länge.

–    En altan fungerar som ett extra rum på sommaren och det är viktigt att man trivs med det både utseende- och inredningsmässigt. Trädäcket är lika viktigt som golvet inomhus, säger Jan Thuresson, Marknadschef, Arne Thuresson Byggmaterial. Nu kan man skapa en slät och exklusiv altan, dessutom stabiliserar Deckmaster hela trädäcket, fortsätter Jan.

Deckmaster passar de flesta träslag. Både proffs och hemmafixare kan använda montagelösningen. Deckmaster levereras som ett komplett paket med beslag, skruvar och monteringsanvisning. Beslagen är pulverlackade i brunt.

Försäljningsställen och pris
Ett paket räcker till cirka 2,25 kvm färdig trall. Deckmaster finns till försäljning hos välsorterade byggmaterialhandlare för cirka 265 kronor/paket.

Kort om Arne Thuresson Byggmaterial AB
Arne Thuresson Byggmaterial AB etablerades 1974 då de introducerade Grabber på den svenska marknaden. Företaget erbjuder ett brett sortiment inom tre områden; skruv & infästning, vägg och grund. Huvudkontoret ligger i Stockholm.