Classic – för dig som gärna pysslar med växter

Fiskars lanserar ny serie trädgårdsredskap i klassisk design

Classic förenar de bästa egenskaperna från generationer av trädgårdsredskap med en stilren design. Stor vikt har lagts vid att tillverka redskap som lever upp till de höga krav trädgårdsälskaren ställer, vare sig du har en stor trädgård eller bara några blomlådor på din balkong. Varje detalj är noga genomarbetad och endast kvalitetsmaterial har använts vid tillverkningen.

Personer som har växter och trädgård som hobby lägger också stor vikt vid vilka redskap de använder. De ska främst vara enkla att använda och av hög kvalitet men ska även ha en snygg design.

– Fiskars Classic är traditionella kvalitetsprodukter som står för äkta trädgårdsglädje. Classic är ingen serie för den som helst vill att blomlådor och rabatter ska sköta sig själva. Det är produkter för dem som med glädje påtar i örtodlingen och som använder sina gröna fingrar till fullo för att ta hand som sina växter, säger Mikael Hall, Produktchef på Fiskars Brands Sverige AB.

Planterspaden passar utmärkt på balkongen
I Classic-serien ingår det mesta som behövs för att sköta om trädgården till sommarstugan eller villan. Allt från lövräfsan och trädgårdsspaden till redskap för mer avancerade trädgårdsbehov. Alla trädgårdsprodukter är tillverkade med träskaft av ask och gediget stål i en fräsch röd färg.

För dig som inte har en stor trädgård eller kanske inte har någon trädgård alls men gärna använder dina gröna fingrar för att få balkongen att blomma ingår i Classic-serien en användbar planterspade. Med den planterar du lätt nya blommor och tack vara den klassiska designen blir den även en snygg inredningsdetalj på balkongen.

– Eftersom endast kvalitetsmaterial använts vid tillverkningen håller produkterna i årtionden med ett minimalt underhåll och en smula omtanke, fortsätter Mikael.

Classic-serien omfattar 30 produkter, användbara i trädgård och på mindre gårdar. Se bifogat produktblad för information och priser. Classic säljs över hela landet i butiker som Granngården, Garden Center, Bygg/järnhandeln, K-Rauta samt Bauhaus.

Kort om Fiskars Brands Sverige AB
Fiskars tillverkar och säljer produkter för trädgård, fritid och hem. Fiskars Brands Sverige AB är ett dotterbolag till Fiskars Brands Inc. som ingår i det finska moderbolaget Fiskars Brands Finland Oy AB grundat år 1649.