Black & Decker i samarbete med Ferrari


Nya verktygsserier från Black & Decker samt samarbete med Ferrari
hp126f3-medium

Black & Decker är officiell verktygsleverantör till Fiorano Ferrari samt även sponsor av Ferrari Challenge Trofeo Pirelli.
Under hösten 2006 lanserar Black & Decker två nya serier borrmaskiner som för inbjudna finns att prova hos Fiorano Ferrari i Monza, Italien den 25 april.

Som ett resultat av samarbetet mellan Ferrari och Black & Decker används verktyg från Black & Decker i Ferraris verkstäder och på racerbanorna för underhåll av Fiorano Ferrari samt Challenge 360 bilarna som används för tester, utbildning och racing.

Samarbetet kommer sig av att Black & Decker och Ferrari i stor utsträckning arbetar efter samma visioner och värderingar. Båda företagen:
–    arbetar mycket med design, både för utseende och funktion.
–    använder sig av avancerad och innovativ teknik.
–    tillhandahåller produkterna med mycket hög prestanda.
–    har användare som ställer höga krav på sina produkter.

Om Black & Decker
Black & Decker är en ledande global tillverkare av elektriska handverktyg för såväl hobby- som industrianvändare. Verksamheten omfattar även trädgårdsprodukter och hushållsprodukter. Det är ett kundfokuserat företag som jobbar för att möjliggöra en förenklad vardag med smarta och användbara produkter av hög kvalitet.

Black & Decker har omkring 26 000 anställda i fem huvudregioner över världen och marknadsför produkter till 100 länder. Det nordiska huvudkontoret ligger i Göteborg.

Om Ferrari Challenge Trofeo Pirelli och Fiorano Ferrari
Ferrari Challenge Trofeo Pirelli är en av världens mest exklusiva biltävlingar. I Europa hålls årligen sju tävlingar på några av världen mest kända racerbanor, i Belgien (Spa-Francorchamps), Frankrike (Paul Ricard), Tyskland (Nuerburgring), Storbritannien (Silverstone), Italien (Monza) and Spanien (Valencia) och finalen håll på Vallelunga i närheten av Rom.

Fiorano Ferrari ger dig en bra inblick i Ferraris värld genom en exklusiv uppsättning 360 Challenge och F430 bilar. Fiorano Ferrari, som främst vänder sig till medlemmar och bara är öppen för inbjudna, tillhandahåller personlig utbildning och tekniks instruktioner för en förståelse för bilen och bästa möjliga körning.