Använd dina elektroniska apparater när du reser

Resenytt!

Nu kan du använda och ladda din dator, kamera eller mobiltelefon när du är ute på längre resor, bara du har tillgång till en bil, båt eller liknande strömkälla.
Black & Decker lanserar en liten transformator med vilken du kan ta ström från ett 12V DC uttag till dina apparater som går på vanlig hushållsel, dvs 230V AC.

Våra elektroniska apparater följer idag med överallt. Vi vill helst inte ens tänka på att vara utan möjligheten att ringa, ta fotografier eller använda datorn då vi är ute och reser, varken på semestern eller arbetsresan. Nu lanserar Black & Decker en liten smart transformator, eller strömomvandlare, som gör att du slipper oroa dig för risken att vara utan din favoritpryl. Det är en användarvänlig och diskret strömomvandlare som gör att du kan använda din dator, telefon och kamera som går på vanlig hushållsel i ett 12V DC uttag som finns i till exempel bilen eller båten.

¬¬– Den här strömomvandlaren är perfekt på semestern, helgresor till skärgården eller fritidsstugan. Och även vid andra tillfällen då man inte har tillgång till ett vanligt eluttag, så som vid jakt- och fiskeäventyr eller om man bara är ute på vägarna mycket, privat eller i jobbet. Det ger en extra säkerhet att veta att man alltid har tillgång till hushållsel, vart man än befinner sig, säger Peter Zakrison, produktchef Black & Decker.

Enkel och säker att använda
Black & Deckers strömomvandlare är utrustad med MaxxSST mjukstartsteknologi som skyddar känslig elektronik genom att ge en försiktig uppstart. Den har även jordfelsbrytare och en inbyggd automatsäkring som gör att den slår ifrån automatiskt om den skulle överbelastas samt återställs automatiskt. För att garantera att batteriet som används som strömkälla inte helt töms, och du blir stående med en bil- eller båtmotor som inte startar, stängs strömomvandlaren av automatiskt då batteriets energinivå börjar bli låg. För att strömomvandlaren inte ska överhettas har den även en inbyggt diskret och tyst kylfläkt.

Till Black & Deckers strömomvandlare medföljer batteripolklämmor och en 12V adapter. Varunummer: BDV066, cirkapris: 699 kr.


Kort om Black & Decker

Black & Decker är en ledande global tillverkare av elektriska handverktyg för såväl hobby- som industrianvändare. Verksamheten omfattar även trädgårdsprodukter och hushållsprodukter samt Piranha tillbehör och DeWalt för professionella användare. Det nordiska huvudkontoret ligger i Göteborg.