Ångduschen Tylö Felicity

Tylö Felicity

Under stressiga och mörka höstdagar behöver man avkoppling och tid för sig själv. Tylö Felicity är en exklusiv ångdusch som ger maximal njutning för både kropp och själ. Ångduschen finns i tre olika modeller. Samtliga modeller är utrustade med ånggenerator, termostatblandare, handdusch och manöverpanel, ett tak med integrerad duschplafond, en skön sittplats, två mjukt rundade dörrar i härdat säkerhetsglas samt ett bottenkar med vattenlås och riktbart avlopp. Ångduschen passar minst lika bra i ett befintligt hörn som fristående på golvet.

Tylö Felicity Basic
Även den enklaste modellen av den nya ångduschen erbjuder en härlig avkoppling för kropp och själ och passar de som vill ha något mer än en vanlig dusch. Ångduschen har en inbyggd ånggenerator som skapar sköna badstunder i behaglig tempererad ånga. Man kan även tillsätta doftessenser för att uppleva uppfriskande aromterapi.

Cirkapris: 54 900 kronor

Tylö Felicity Midi
För den som söker en skön badupplevelse och gillar massage är Tylö Felicity Midi att rekommendera. Förutom det paket som basic-modellen erbjuder har även Tylö Felicity Midi fyra munstycken som ger ryggen en avkopplande vattenmassage och en bekväm sittplats som i ett handgrepp blir till en bänk för två. I ångduschen finns även en uppfriskande regnfunktion. Den mönsterskyddade takduschen har två lägen, det ena läget ger en cirkulär takdusch och det andra läget ger ett behagligt regn från hela den överliggande duschdelen.

Cirkapris: 70 900 kronor

felicity-premium-31
Den mest exklusiva ångduschmodellen ger en fulländad badupplevelse. Den passar därför perfekt för den spaintresserade där bara det bästa är bra nog. Designen skiljer sig från de andra modellerna då frontpelaren är utrustad i exklusiv teak och sittplatsen är i fokus.

Utöver de badupplevelser som de två andra modellerna erbjuder har även Tylö Felicity Premium forsande vattenfall och är installerad med 6 ställbara massagemunstycken, fyra stycken på baksidan och två stycken på fronten, som ger en behaglig massage för stela muskler.

Cirkapris: 82 500 kronor